fbpx

VRIJWILLIGERS

WIL JIJ HELPEN OM DIT EVENEMENT TOT EEN SUCCES TE MAKEN?

Zonder vrijwilligers geen evenement! Om alles in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons komen ondersteunen. Wij hebben verschillende functies beschikbaar waarbinnen jij kan stralen!

Wat krijg jij van ons?

 Je ontvangt een shirt in de stijl van het evenement
Je krijgt eten en drinken tijdens het evenement
We zorgen voor goede informatievoorziening
Entree ticket voor de Super Bowl Party 2020 in Amsterdam

Wat vragen wij van jou?

Je bent minimaal 16 jaar oud op 6 juli
Je beheerst de Nederlandse taal
Je tekent een vrijwilligersovereenkomst
Je bent minimaal 1 dag inzetbaar
We vragen van alle vrijwilligers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement

FUNCTIES

Als medewerker accreditatie & ticketing zul je helpen bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen of zul je helpen bij het verstrekken en verkopen van de tickets. Je verkoopt kaarten bij de kassa of bent werkzaam op één van de opgangen van het stadion. Je controleert hier op toegangskaartjes en heet mensen vriendelijk welkom.

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en ben je bereid onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je daarnaast handig met computers en printers? Kom dan dit team versterken!

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersbalie, helpt bij de uitgifte van kleding en cateringbonnen of maakt deel uit van het allround team. Vanuit het allround team ben je op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

Ben jij servicegericht en krijg jij energie om andere mensen te helpen? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Binnen de functie hospitality werk je als gastheer of gastvrouw op verschillende plekken. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement.

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig, vriendelijk en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team!

Vanuit het media en communicatieteam wordt gezorgd voor een goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen. Je bent bezig met het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement en het up-to-date houden van online kanalen zoals de website en social media. Eventueel het vertalen van nieuwsartikelen en andere berichten voor diverse doelgroepen. Ook kan je binnen deze functie als fotograaf de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen. Het media en communicatieteam schept daarnaast goede voorzieningen en randvoorwaarden voor de pers en media die op het evenement afkomen. Binnen team media begeleid je de pers in het perscentrum en op het evenemententerrein, help je mee aan het gereedmaken van de persruimte en biedt je ondersteuning aan mediagroepen.

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of sociale media en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma’s? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift? Kom dan dit team versterken!

Het team wedstrijdzaken schept de randvoorwaarden en zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom de wedstrijden goed verlopen. Je kan binnen dit team helpen bij de wateruitgifte aan de atleten, het digitaal bijhouden van de scores, het trekken van de pijlen en het onderhouden van het veld. Ook kan je ingezet worden binnen de field crew en het opbouwen en opruimen van de wedstrijd- en trainingsvelden.

Heb jij kennis van de American Footballsport (dit is een vereiste) en wil jij voor de atleten de randzaken van de wedstrijden samen met je team perfect laten verlopen? Ben je een teamplayer die communicatief vaardig, servicegericht, stressbestendig en flexibel is? Kom dan dit team versterken!

Tijdens het weekend worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals clinics. Binnen deze functie wordt er gevraagd of jij deze activiteiten kunt helpen begeleiden, denk hierbij aan opzetten veld, uitleg aan deelnemers, helpen met de inschrijving van de deelnemers bij de activiteiten. 

Vind jij het leuk om te organiseren en activiteiten te begeleiden, dan is dit wat voor jou! 

AANMELDFORMULIER