fbpx

TULIP BOWL wordt gespeeld in ARNHEM

Screen Shot 2019-06-20 at 14.47.48
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Het Finaleweekend American Football is verplaats naar Sportpark ’t Cranevelt in Arnhem. Oorspronkelijk werd het weekend georganiseerd op het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam, maar door complicaties met het veld moeten de wedstrijden verplaatst worden. 

 

De strijd om de nationale titels worden nu gespeeld op het veld van de Arnhem Falcons in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem en de Falcons. Op zaterdag 6 juli vinden de wedstrijden van de Cadets (onder 15 jaar) en de Eerste Divisie plaats. Op zondag 7 juli is de finale tussen de Juniors (onder 19 jaar), die strijden om de Dyan Kralt Bowl, en wordt het weekend afgesloten met de Tulip Bowl.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *